esmaspäev, 15. aprill 2019

Esimene päev ettevõtetes

Meenutusi esimesest praktikapäevast..........26.03 jõudsime Jena Westi rongijaama, seal ootas meid Marc Rossner, kes juhatas meid IT Paradiesi - suur maja, kus tegutsevad erinevad it ettevõtted.
IT Paradies


Meid võttis vastu selle maja boss, kes näitas, kus miski asub ning mis ümbruses toimub. Peale seda jaotati meid firmadesse, mina ja Kristjan läksime Diva-e'sse, Merliti NewWebTec'i ja Gabriel JustOn'i. Saime lähemalt tuttavaks oma juhendaja Andreasega, kes näitas meile kontorit ja tutvustas inimesi. Ringkäik tehtud, asus Andreas meile projekti tutvustama, toodi välja tehnoloogiad, mida kasutada ja lõpptulemuse fuktsionaalsus. Meile anti valida Angulari ja Vue vahel, kuid ka Andreas arvas, et Vue oleks algajatele lihtsam, seega otsustasime selle kasuks. Tööülesanded selged, liikusime oma töölaudade juurde ja asusime Vue.js õpetusi vaatama.

Diva-e kontor

Umbes kolm tundi saime õppida, sest kell 14.00 pidime olema Jena koolis, et kohtuda Götziga. Õhtul vahetasime muljeid, kuidas ettevõte tundus ja mis tööülesandeid saime, sellega ka meie esimene päev ettevõtetes sai läbi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar